Și ei și noi, o zi alături de o campioană. Un om care știe ce înseamnă sacrificiul și care, pe lângă darurile aduse pentru toți copii prezenți, a dăruit multă căldură și încurajare copiilor noștri. Un monument de dârzenie, determinare și timiditate în același timp. Puțini sunt oamenii care știu să vorbească prin prezență. Cătălina Ponor însă, pe lângă poveste, a lăsat în urma ei determinarea de a ajunge campion. Pentru mulți dintre ai nostri însă, a fi campion înseamnă puterea de a termina liceul. O zi câștigată pe deplin, cum ar veni.

Sendvișurile au fost și ele din belșug. Fiecare dintre copii a plecat cu desaga încărcată. Iar Oana, eleva noastră – căreia îi ținem pumnii la evaluarea națională- a câștigat în plus și un laptop. Sunt trei frați crescuți de o mama singură, care, in plus, trebuie sa duca si stigmatul unui handicap al uneia dintre maini. Nici ei nu i-a fost ușor să obțină rezultatele cu care acum ne mândrim și noi. De asta am vrut să se întâlnească cu Cătălina – să știe că se poate să devii campioană dacă muncești cât trebuie.

Mulțumim Delaco Fan Brânză pentru campania care îi face pe ei câștigători. Mulțumim că vă gândiți la cei pentru care un sandviș, o jucărie, un laptop sau chiar o haină nouă, înseamnă visul lor împlinit.
Mulțumim!

Împreună înmulțim bucuria!