Azi a fost ritm de ultim clopoţel. Râsete, muzică şi clinchete de vacanţă. Noi însă deja făceam parte din peisaj. Eram aşteptaţi la Budila, Părău şi Veneţiile de Sus şi Jos, aşa că ne-am acordat motorul maşinii cu gândurile lor de vacanţă şi i-am vizitat si azi. Am vrut să ne luăm rămas bun cum se cuvine şi să venim cu un “ bonus” la cadourile premianţilor. O minge care să le fie noul orar pe timp de vară.
Doar că acolo ne-a întâmpinat realitatea. Bonusul avea să fie singurul cadou pentru premianţi. Singurul. Pe lângă diplomele care şi ele au fost printate prin intermediul oamenilor binevoitori. Acum mingile au căpătat o altă dimensiune. Au devenit recunoaşterea eforturilor. Ştampila succesului. Motivaţia pentru a lupta. Toţi ar fi vrut câte una. Şi cu siguranţă meritau o astfel de bucurie fie şi numai pentru că ştiu să radă din toţi rărunchi şi să mulţumească cu tot sufletul.
La anul ne-au promis că toţi vor învăţa cât să primească fiecare câte una. Noi avem încredere în ei. Stim că aşa va fi. Vacanţă plină de aventuri dragii noştri!
Împreună înmulţim bucuria!