În viețile lor, tragedia stă la pândă ca un câine flămând care își adulmecă prada din tufișuri.

Alexandru este tata a 4 copii. Pe care îi iubește și pentru care vrea ce e mai bun. Intre el și copiii săi ar fi putut sta un handicap locomotor. Neputința de a-i creste. Neșansa de a sta la mila sistemului. Ar fi putut fi un om fară un picior.

De mic visa să alerge caii, să fie om gospodar la casa lui. Cai a avut și a știut să-i îmblânzească. De aici și pasiunea lui pentru motociclete- ceva mai mulți cai la un loc pe care să și-i permită să îi strunească. Un moment de neatenție putea să îl coste piciorul drept. Au fost doi ani de suferințe și neatenție din partea celor care l-au îngrijit la început. Proceduri care l-ar fi putut costa chiar viața.

La Dr Vlad Predescu – chirurg ortoped a ajuns după o primă intervenție la piciorul drept care nu mai dădea semne să se întremeze. Durerile erau sfâșietoare. Piciorul din ce în ce mai umflat. Atunci domnul doctor avea să îi descopere piciorul plin de infecție și să înceapă o lupta cu ce nu fusese făcut bine dintru început. Au urmat intervenții chirurgicale, analize, medicamente, controale.

O grijă de 2 ani ca astăzi Alexandru să poată lucra. Îndemânarea și inima unui om care a înțeles că fără tată, cei 4 copii nu ar fi avut niciun viitor. Un doctor care a salvat o familie întreagă.
Alexandru fost unul dintre norocoși.

Pe el l-a iubit tot Cerul atunci când a ajuns în cabinetul domnului doctor. Un destin salvat. O viață care și-a reluat cursul. Iar noi am fost martori că omul potrivit la locul potrivit poate schimba istoria unei familii. Că generozitatea, mână în mână cu priceperea și dedicarea face minuni.

Mulțumim domnului Dr Vlad Predescu – chirurg ortoped pentru timp, deschidere și pentru inima largă cu care a acceptat să se ocupe de Alexandru. Și vouă, tuturor celor care faceți ca astfel de minuni să fie posibile!

Mulțumim!

Împreună înmulțim bucuria!