Nu toate apelurile sunt la fel.

Iar la început de drum, de familie, de casă, primul gând, care îți stăpânește prezentul, este cum să îți rânduiești noua viață. Atunci, sau mai ales atunci, ceilalți dispar pentru a face loc noii familii.

Doar că, aici la fundație, poveștile sunt scrise altfel. Din dar de nuntă se face dar pentru cei vulnerabili iar noul început îi cuprinde pe cei care au nevoie să fie ajutați.

Mircea și Sînziana au știut că vor o viață în care dăruirea să fie la ea acasă. Așa că, azi, de la capătul firului, cineva ne anunță că vrea să doneze alimente în valoare de 1.900 de lei. Firesc. Comun. Normal, cum ar veni. Ar fi vrut doar, dacă am fi putut, să îi ajutăm cu transportul. Așa, întreaga sumă, s-a transformat într-o dubă plină cu ulei, zahăr, pesmet, griș, măsline, sare, paste și câte și mai câte.

Ce voiam să vă spun e că, de la noi din birou se auzea ecoul unei minuni. A unei mărturisiri că dăruirea poate fi reflex firesc chiar și atunci când ai fi îndreptățit să te gândești la tine, în primul rând. Mulțumim!

Minunile există. Minunile sunteți voi!

Împreună înmulțim bucuria!