Cum ar fi dacă ar exista peştişorul de aur? Sau zână măseluţă? Sau alte figuri mai mult sau mai puţin mitice care să îndeplinească dorinţe. Şi nu una sau două ci atâtea câte e nevoie să rezolve o situaţie. Noi nu avem contract cu nici unul dintre ei daaaar se „întâmplă” să ni se „întâmple” lucruri. Aproape la tot pasul. Şi nu credem nici în peştişori, nici în zâne, ci într-un Cineva care ştie de ce avem nevoie şi le trimite pe toate atunci când e cea mai mare nevoie.
Doamna A este tipul de om ireal. Ireal nu pentru că nu există ci pentru că este parcă desprinsă dintr-un vis. Visul oricărei organizaţii. Voluntară, cu chef de viaţă, fire organizată, cu o inteligenţă emoţională cu mult peste medie şi cu simţul umorului. A, şi cu mult timp liber. Şi cu un enorm bun simt. Şi discretă. Un om de pus la rană. Un fel de două mâini crescute atunci când ai cea mai mare nevoie de ele. Sau nu, mai bine. Un fel de inimă care alimentează acelaşi vis.
Iar partea bună ştiţi care este? Că nu e singura. Că avem oameni care vin constant să ni se alăture. Voluntar. Iar asta e una dintre minunile pe care le trăim zi de zi, aici la fundaţie.
Împreună înmulţim bucuria!