Sâmbăta trecută la Brașov Heroes a fost despre BUCURIE!

O bucurie care se naște încet, se cuibărește parcă temătoare în suflet dar explodează cu putere într-o atmosferă de energie creatoare a binelui și bună dispoziție. Am cunoscut oameni dornici să ajute, să arate celorlati că prin implicarea noastră, a tuturor, putem realiza o schimbare pentru cei mai vulnerabili. Am legat prietenii frumoase și ne-am depășit propriile limite! Cei care ați „luptat” cu ploaia și noroiul din ziua evenimentului, pe lângă satisfacția reușitei ați întâlnit pe teren și acea parte din echipa „Bucuria Darului”  de cele mai multe ori necunoscută în exterior:  Mari, Alina, Lidia, Dana, Adriana, Cătălin și Vali sunt alergătorii din echipă care ne ajută zilnic să pregătim și să ducem masa persoanelor aflate în nevoi.

Cu toții am ieșit câștigători!

Unul câte unul ați venit cu idei, v-ați mobilizat alături de colegi și prieteni, ați trecut linia de sosire în echipă și astăzi, am reușit ÎMPREUNĂ să depășim 17,0000.00 RON – 37 de copii vor merge în tabără!

Pentru cei care nu ați avut timp să vă alăturați, donațiile rămân deschise pe platforma Brașov Heroes până în data de 01 IULIE 2019: https://brasovheroes.fundatiacomunitarabrasov.ro/proiect.
  Vă mulțumim tuturor celor care ați dăruit din energia, timpul și inima voastră!