Când ne ducem la ne întoarcem la rădăcini. La locul de unde a pornit Fundația noastră. Aici întâlnim de fiecare dată curajul de a-ți asuma soarta celor străini și de a lupta pentru cei care nu pot să aibă grijă de ei înșiși.

Oamenii de aici au invatat sa împartă IMPOSIBILUL in lucruri POSIBILE. Tangibile. Și în final, în speranță pentru aproape 400 de copii care ar fi fost ai nimănui. Sau care poate nu ar fi fost deloc. Asa se văd lucrurile din casele încă în construcție, care adăpostesc zeci de inimi de copii fiecare.

Bucuria lor, încrederea în dragostea care îi înconjoară și dăruirea oamenilor risipesc panica. Dacă aveți drum pe acolo, la Valea Plopului, veți întâlni o altă lume. Cu griji și ea dar cu multă recunostință pentru șansa primită. Cu bucurie pentru fiecare prânz.

Valea Plopului e o repornire. Încredințarea că acolo unde nădejdea unora se termină pentru alții începe speranța. De data asta noi am fost doar cărăușii. Echipa Olympus Foods Romania in schimb a donat 4 paleți de iaurt. Să fie din belșug și pentru toți copiii.

Mulțumim părintelui Tănase, tuturor care se îngrijesc de cei mici ca de proprii copii și celor care donează ca lucrurile să nu se oprească. Dar mai ales, mulțumim pentru curajul de a ține toate pânzele sus indiferent de vreme.

Împreună înmulțim bucuria!