Mâine este zi MARE pentru cei mici. An de an an le preluăm atât emoțiile cât și bucuriile. Încercăm să fim alături de ei ca prima zi să o înceapă cu dreptul. În noaptea asta putem dormi liniștiți. Mâine vor avea tot ce le trebuie de la ghiozdane și rechizite până la echipament sportiv și încălțăminte. Cel puțin pentru 100 copii din Brașov.

Zilele trecute, Cătălina Ponor împreună cu echipa Delaco ne-au trecut din nou pragul si le-au pus in spate aripile de care aveau nevoie. Kitul lor de educatie complet pentru tot anul.

Campania „Felicitări! Au Caștigat!” a ajuns la a doua editie. Catalina a fost ca întotdeauna la înălțime. Le-a vorbit mult copiilor despre curaj, muncă si despre visurile care se pot împlini dacă muncesti cât trebuie. Însă, spre deosebire de anul trecut, emoțiile au fost mai multe, cadourile mai consitente si echipa Delaco alături de noi.

E un sentiment pe care nu il poti pune în cuvinte atunci cand iti stii copiii puși in rânduială, cu tot ce le trebuie pentru noul an scolar.


Chiar e MARE BRÎNZĂ să faci BINE!

Multumim Delaco! Multumim Catalina Ponor!

Împreună înmulțim bucuria!