Ce îți poți dori de la o sâmbătă de toamnă ploioasă în Poiana Brașov? Ei bine, în mod sigur, NU să pui murături și gogonele ori să faci dulceață în inima muntelui. În schimb, echipa Porsche Finance Group provocată de Ascendis s-a gândit să le facă o bucurie celor cărora noi le venim în ajutor.
Așa că, fără prea multă introducere și puși pe fapte mari, nici frigul, nici ploaia nu i-au împiedicat să facă binele. Înarmați cu haine groase, cu șorțuri de adevărați chefi, sub lingura atotcoordonatoare a Chefului Alexandru Cirtu (primul finalist de la Master Chef) treaba a mers ca unsă. Iar la numărătoarea finală au ieșit câteva sute de borcane bune de murături, zacuscă de morcovi, salată de sfeclă cu hrean, dulceață de pere, magiun de prune și peltea de gutui plus câteva zeci de jucării de lemn, proaspăt condiționate, pentru cei mici, care vor ajunge la beneficiarii cantinei noastre.
Mulțumim echipelor pentru implicare, jertfă (s-a stat în frig până la ora 21!) și efort. Dar, mai ales, pentru faptul de a fi ales să se alăture cauzei noastre.
Împreună înmulțim bucuria!