„Din anul 2009 am început să particip ca voluntar și organizator la activități formative adresate copiilor proveniți din medii sociale defavoriate.

Pe parcursul acestor activități am avut ocazia să văd cât de importante sunt activitățile pentru viitorul copiilor. Apogeul experienței mele a fost momentul în care am constatat cum lipsurile cu care crește un copil, în aproape toate cazurile, îi restrânge orizonturile. Însă le restrânge atât de mult încât nu mai îndrăznește să creadă că se poate întâmpla ceva bun în viitor.

Schimbarea mediului în care trăiește, cel puțin pentru o vreme, prietenii noi, un loc curat și o seamă de activități fac să răsară în sufletul unui copil speranța și încrederea că viitorul chiar se poate schimba în bine.

Acesta este motivul pentru care vă îndemn să alergați și să donați la Brașov Heroes!Este un efort fizic și material care chiar poate schimba viitorul unui copil!”

Ideile bune vin din exercițiu dar mai ales din contactul cu ei. Cu nevoile lor. Cu realitățile cu care ei se confruntă. Pe Vali îl avem de mult în echipă. Încă de când avea jobul de „voluntar” și voia să se apropie mai mult de poveste. Căuta soluții pentru vitregiile cu care ei se confruntă zi de zi. Iar pentru cei 20 de micuți a și găsit.

De fapt s-au găsit unii pe alți în același timp, ca în orice poveste fericită. Inimile care organizaeaza taberele cu celelalte presărate în satele din jurul Brașovului care nici măcar nu mai sperau la o minune care să le coloreze Universul. De asta a vrut anul acesta să fie ambasador și să alerge pentru visul lor. Realizabil doar împreună.

Te așteptăm să alergăm împreună pe 2 iunie sau pe platforma de donații pentru proiectul „Trambulină pentru viață” ➡️https://bit.ly/2JqpHbt