Acum doi ani visam să le redăm măcar puțin încrederea în puterea proprie. Să îi vadă limpede pe cei din jurul lor. Să distingă între cifra 3 și cifra 8, între 1 și 4. Să nu mai auzim replica „nu prea mai vad bine”.

Dincolo de nevoie lor de hrană era siguranța de a se descurca singuri. De a vedea ce semnează. De a citi un ambalaj și data expirării.

Datorita Fundației Comunitare am întâlnit Asociatia Optiplaza iar visul nostru a devenit realitate. Ceea ce s-a vrut a fi un proiect definit în timp a devenit un beneficiu de care se pot bucura cei care ne cer ajutorul.

Odată la câteva luni Asociația Optiplaza oferă consultații gratuite oftalmologice și oferă ca donație perechile de ochelari necesari pentru cei care sunt la limita supraviețuirii, la noi la sediu. Așa, fiecare dintre cei care ne trec pragul să poată fi consultat dacă exista această nevoie.

Bucuria celor pe care noi ii ajutăm e dincolo de cuvinte. E un plus la care nu se așteptau. Sănătatea pentru ei mereu e pe ultimul loc. Sunt prea săraci. Încearcă să se descurce dibuind prin întuneric.

Mulțumim Asociatiei Optiplaza pentru șansa oferită de a vedea binele de care sunt înconjurați.

Mulțumim!

Împreună înmulțim bucuria!