În partea asta de lume, străjuită de brazi și fără semnal, copiii își găsesc puterea să își trăiască copilăria. Se împrietenesc de mici cu animalele și le includ în lumea lor. Sunt mai puțin conectați la lume și mai mult la ei înșiși. La ce au de făcut, la frații pe care îi au de supravegheat, la casa care trebuie îngrijită atunci când părinții merg la pădure sau la lucru.
 
Însă toate au un preț. Nici hainele nu le sunt la modă nici încălțările prea călduroase. Iar frigul e o provocare cu fiecare iarnă care trece. Așa cum trec și lucrurile de la un frate la altul. Ceva mai uzate și fără să le fie pe măsură.
Nici în acest an mobilizarea nu s-a lăsat așteptată și alături de suflete mari am reușit să echipăm 800 de copii din satele din jurul Brașovului pentru iarnă.
Mulțumim Faberrom, Herbagetica,Electromatic-Systems, M&M Product, Paws2rescue din Anglia, echipelor neobosite De La Atos It, Welther, Ipsos, Orbico Beauty, Gasca Zurli, Asociația Happy Moms și donatorilor care s-au alăturat, cu inima deschisă, acestei cauze. Împreună ne-ați fost “ajutoarele lui Moș Crăciun”.
Mulțumim pentru gândul cel bun și pentru șansa oferită copiilor de a rămâne sănătoși până în primăvară!
Împreună înmulțim bucuria!