Aprecierea nu are vârstă. Printr-o  floare și produsele de igienă oferite cu generozitatea de Farmec am vrut să le amintim că și ele contează. Că sunt motorul vieții. Cele care aleg să dea bucuria vieții mai departe. Să o aducă pe lume, să se îngrijească de ea pentru a înmulți bucuria.

Multe din mamele și bunicile pe care le sprijinim au ales să se pună mereu pe ultimul loc. Economiile încep de la tăierea lucrurilor care ar putea consuma bani pentru binele propriu. Când ai o casă plină de râsete și un singur salariu bateriile ți le încarci din a-i vedea pe ei sănătoși și cu ce le trebuie în ghiozdan, pe masă și în inimă.

Însă igiena este greu de menținut fără apă, fară produse de îngrijire, detergenți ori mașini de spălat. Așa poveștile lor prind miros de sărăcie. De neputință. De nevoie de normalitate și redarea demnității de a fi ca toți ceilalți.

 

În acest an am demarat campania #povestifaramiros prin care ne dorim ca cei mici să se bucure de copilării curate. Atât cei din Brașov cât și cei din satele din jur. Adică aproape 900 de copii și mai mult de 600 de mămici.

Pentru fiecare mamă, compania Farmec a oferit produsele de igienă.

Mulțumim!

Împreună înmulțim bucuria!