Pentru el, imposibilul nu există. Sub deviza asta, pasiunea pentru gătit și-a găsit locul, de la vârsta de 10 ani, într-o viață deloc ușoară. Încă de mic, Chef Amedeo a găsit în gastronomie acel acasă pentru care a continuat să lupte.

Chef Amedeo

De la 17 ani își creează deja propriul drum. Ajuns să gătească până departe, în prezent bucătar într-unul dintre marile restaurante din Anglia – știe că acasă – încă sunt copii care nu pot decât să viseze la vizitarea altor locuri. De asta a vrut sa fie unul dintre cei care pune umărul la bucuria lor. Și-a strâns echipa inimoasă: Chef Cristina, Chef Liviu, Chef Razvan, Chef Stefania, Chef Elena, Chef Vlad și a pus la cale o #Cinacufolos. Ca să îmbine pasiunea cu dorința de a face bine, cei 7 chefi vor găti în 31 iulie o cină bună de lins pe degete. Din donațiile strânse, 30 de copii din Oituz vor avea șansa de a vedea pentru prima dată unul dintre orașele mari din România.

Chef Cristina Pavel

Când vine vorba despre savoarea mâncărurilor tradiționale românești, Chef Cristina Pavel e neîntrecută. Iar dincolo de energie și zâmbetele împărțite dintr-o inimă mare, disciplina e la ea acasă. Altfel nici nu ar fi putut să fie chef la Palatul Mogoșoaia. Și când vine vorba de făcut fapte mari, Cristina nici nu a stat pe gânduri. Așa #Cinacufolos a mai primit un chef plin de îndemânare. Unul și unul.

Chef Liviu Morarescu

Nici Chef Liviu Morarescu nu se lasă mai prejos când e vorba de adus bucurie pentru cei mici. Bucătar de 12 ani a călătorit și a bucătărit în Anglia, Italia ajungând până în îndepărtată Japonie. Toată îndemânarea lui o va pune la bătaie pentru #Cinacufolos.

Chef Razvan vine din îndepărtata Barcelona mereu cu drag de făcut fapte bune. A ajuns șef de bucătărie încă de la vârsta de 20 de ani cu multă determinare și pasiune pentru gătit. Nici la #Cinacufolos nu va face rabat de la ingredientele minune: pasiune și suflet întotdeauna.

Chef Stefania

La rețete italienești se spune că e neîntrecută. Plină de energie, văzând mereu partea plină a paharului, Chef Stefania știe să aducă o bucățică din marea Italie în fiecare farfurie. Relația cu fiica ei este una specială, de asta știe că pentru orice copil, bucuria este de drept și un dar de neprețuit. Pentru asta își va aduce tot arsenalul de ingrediente de poveste pentru #Cinacufolos cât pentru 30 de suflete de copiii. Are să fie tare fain. Suntem convinși.

Nimeni nu o întrece pe Chef Elena când vine vorba de hărnicie. Iar legenda spune că la o fire plină de umor, organizată și sensibilă pentru frumos, dacă mai adăugăm și puțină dragoste, mâncarea îi iese de lins pe degete. Vă veți convinge de asta la #Cinacufolos iar 30 de copiii din Oituz vor avea o zi de neuitat.

Chef Vlad

Se spune că Cheful nostru Vlad e spiridușul #CineicuFolos. Al optulea pitic din poveste, a început să gătească inspirat de giumbușlucurile bunicii care făceau mereu mâncarea specială. A început cu pași mici, învățând din greșelile care întotdeauna l-au ajutat să devină o mai bună versiune a sa. Nu mai încape vorba de inima lui largă și dornică să facă o bucurie celor mici. Vine cu toată voia bună și priceperea ca să iasă preparate de poveste. Haideți de vă convingeți și voi!