Ce a fost cu adevărat impresionant aseară la #CinaCuFolos, a fost întâlnirea celor 550 de inimi care au înțeles nevoia celor pe care noi îi ajutăm.

Dar de fapt asta e doar vârful icebergului. Ca lucrurile să meargă ca pe roate am avut voluntari care au venit cu timp și fără timp și oameni care au spus prezent la toate urgențele care s-au ivit. Care ne-au răbdat sucirile și răsucirile noastre și au văzut miza de la capătul Cinei.

                

Aseară am văzut că oamenii se pot mobiliza de dragul mai binelui semenilor în nevoie. Că există și generozitate și timp și deschidere ca picătura să se transforme într-un ocean de bine.

               

Am fost copleșiți de inima largă cu care a fost îmbrățișat acest eveniment. De voia bună cu care am fost întâmpinati și de căldura cu care ne-am simțit înconjurați.

Și asta pentru că sufletul evenimentului ați fost voi. Noi am fost doar parte din logistică. Cei care au legat binele pe care l-a avut fiecare de oferit de nevoile celor care nu știu că există mulți oameni dispuși să le întindă o mână de ajutor.

          

Mulțumiri chefilor care au avut două zile de foc, echipei Sergiana Center- Centru de evenimente care au pus la bătaie toate resursele umane și nu numai ca lucrurile să meargă ca pe roate, lui Nicolae Sdraila pentru atmosfera creată, sponsorilor și tuturor care au făcut acest eveniment posibil.

Mulțumim!

Împreună înmulțim bucuria!

Credit foto Silviu Boboc Photographer

100 de Confirmări la #CinaCuFolos

Invitație la Ospăț – 2019

Ediția I – 2018

Cina cu Folos – Editia 2018