Cina cu Folos, de joi, a animat toată bucătăria. Echipa Eviden Romania a venit pentru a doua oară la Cină, cu 15 oameni curioși să învețe trucuri noi în bucătărie și să ne cunoască mai bine. Câțiva dintre ei ne-au mărturisit că, deși nu ne știau înainte, la fundație au simțit că și-au găsit tribul: oameni dispuși să facă binele pentru cei mai puțin norocoși, un loc în care se simt utili și pot să se pună în slujba celor aflați în nevoi.

Au făcut limonadă, au pregătit umplutura pentru preparat, au tăiat foitajul și au văzut cum e să gătești pentru mai bine de 40 de persoane. Cum au primit preparatul, seniorii noștri s-au întrebat din ce era făcut. Ba că e curry, ba că e făcut cu pastă de mazăre. La sesiunea de aplauze, chef Gigi Popovici a dezvăluit misterul: a gătit samosa cu legume, servită cu fasole verde, cu prune uscate și sos de roșii cu ierburi aromate.

Un preparat indian delicios, mai puțin prețios și destul de ușor de făcut. Mulțumim echipei pentru atmosfera creată pentru seniorii noștri, iar chefului Gigi pentru alegerea preparatului!

Împreună înmulțim bucuria!

Foto: Sefy Mariana