Doamna Ioana are 73 de ani. O inimă curajoasă prinsă într-un trup șubrezit de vreme.
Ca să îi fie mai ușor cu astmul, circulația sângelui, diabetul și hipertensiunea acum 5 ani a venit în Brașov din Constanța.
Pentru că fiecare pas pentru ea înseamnă efort înmulțit cu 10. Sunt zile când nu se poate ridica din pat sau să se miște fără sprijin prin casă. Iar dacă greutățile nu i-ar fi fost îndeajuns, acum trei ani a rămas văduvă. Copiii au rămas departe prinși cu viețile lor.
Acum doi ani a ajuns la noi la fundație. Dintr-o pensie de 800 de lei, 300 se duc in fiecare lună pe medicamente. În frig nu poate să stea, așa că fără ajutor, cea sacrificată ar fi fost mâncarea cea de toate zilele. Iarna asta nu a ieșit din casă. Așteaptă primăvara ca să se bucure un pic de soare și să iasă în fața blocului.
E senină și recunoscătoare. Mulțumește cerului că are vecini buni și că ne-a găsit pe noi într-un oraș de unde a trebuit la bătrânețe să își ia viața de la capăt. Ea e una dintre cele 500 de inimi demne care au nevoie de susținere.
Completează formularul 230 pentru redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit pe bucuriararului.ro și la fiecare 30 de semnături un om ca doamna Ioana va avea ce mânca un de zile.
Împreună înmulțim bucuria!