Drama părinților, care își cresc copiii singuri, e dincolo de cuvinte. Greutăților de zi cu zi, li se adaugă singurătatea. Neputința. Nevoia de a le face pe toate la timp. Cum trebuie. Ca să nu îi pierzi. Iar pentru un bărbat, lucrurile sunt cu atât mai provocatoare.

Domnul Iorga trăiește prin cei patru copii ai săi, de care nu a vrut să se despartă nici o clipă. S-a luptat ca toți cei 4 să îi rămână acasă și să nu fie dați în plasament.Iar pentru asta a trebuit să plătească un preț. Să stea acasă și să aibă grijă de ei. Fără bunici, ori o comunitate care să îl sprijine, să stea acasă a rămas singura soluție. In schimb, trăiește prin reușitele lor.

De asta, toate diplomele lor sunt puse pe un perete de onoare. Ca să nu uite pentru ce se trezește în fiecare dimineață: să le ofere șansa pe care el nu a avut-o, să meargă la școală. Din alocațiile lor plus un supliment de familie, o pereche în plus de încălțăminte pentru joacă, nici măcar pe lista dorințelor nu ar putea să încapă. Pentru bucuriile lor, la care nici nu îndrăznesc să viseze, vă cerem acum ajutorul. Cum se apropie ziua copilului, poți dărui bucuria jocului unuia dintre cei 700 de copii care au mai rămas de încălțat. Intră pe site-ul nostru și află cum.

Mulțumim!

Împreună înmulțim bucuria!