Pentru ei mișcarea e totul. Viteza cu care fac lucruri aparent banale îi ajută să economisească TIMP. Să pună deoparte pentru când le mai trebuie răgaz pentru citit ori de făcut vreo socoteală mai complicată.

Până în centrul satului copiii merg mult. De pe Valea Lată până la școală e destul. Din centrul satului, oricum sunt duși la Vulcan cei mari iar cei mici-mici au ceva de mers până la gradi sau primară. La fel si la Oituz. Și nu au vreme pentru teme. Trebuie să se ingrijească de tot de prin gospodărie. Să dea la animale, să se ducă la deal, să vadă de frățiorul cel mic, să mestece în mâncare.

Când ne-am oprit cu bicicletele la ei în sat cel mai greu a fost să ne decidem cui le vom dona. Ne-au trebuit destule criterii să-i alegem pe cei 3 norocosi din Colonia 1 Mai si familia din Oituz. Dar, cel mai important criteriu a fost numărul fraților din acelasi cuib. Bucuria pe care am fi înmulțit-o pentru 9, 6,5, respectiv, 4 frati.

Patru biciclete cu care vor ajunge mai repede oriunde în sat. De care se vor ajuta mai grabnic. Si, din timpul rămas pe fundul borcanului, să tot cutreiere pădurile.

Mulțumim Paprika Events pentru bucuria adusă în familiile lor!

Împreună înmulțim bucuria!