Mariana este o #eroinaNEștiută. O mamă care se luptă în fiecare zi pentru cei 4 copii. În total are 7 copii însă trei dintre ei au reușit sa își facă propriul drum. Doi dintre cei mici sunt gemeni, frumoși și plini de energie. Uneori prea plini și cu multe idei năstrușnice. Așa că Ioana, fetița mai mare, i-a devenit aliată și prietenă.

Viața ei nu a fost tocmai ușoară, însă mereu a căutat soluții în defavoarea disperării. Un om optimist care reușește sa își păstreze doza de umor și realism.Muncește. De una singura. Zi lumină. Orice, doar să asigure cele necesare copiilor săi. Știe că munca înnobilează. A avut grijă de bătrâni. A făcut și menaj când a fost nevoie, pentru că e harnică și se simte când pune mâna să facă treabă.

Își iubește copiii și îi pune mereu mai presus de binele ei. Acum face naveta din Râșnov. O navetă obositoare și foarte grea. Un singur salariu minim pe economie plus alocațiile lor. Râvnește la o locuință în Brașov. A trecut prin multe pentru un cuib al ei însă lupta ei este neîncetată. Și grea. Pentru noi este un exemplu de putere, curaj, optimism și generozitate. O #eroinăNEstiută.

La mulți ani și bucurii depline!

Împreună înmulțim bucuria!

Silviu Boboc Photographer mulțumim pentru fotografie.