Georgiana și Ionuț au patru copii. Frumoși, sănătoși, care merg la școală. Sunt harnici și întreprinzători, doar că cele 8 clase nu ajung pentru toate câte trebuie puse pe masă, plus gândul pentru o cameră nouă. Ionuț este omul bun la toate, cel care și-a extins și veranda.

Ar vrea măcar încă o camera pentru copii. Îi vrea la școală, cu timp și liniște pentru învățat. De asta s-a și pus să construiască, în fiecare zi, printre picături, ca o furnică. În câteva săptămâni se gândesc să facă și o nuntă restrânsă odată cu botezul celui mic.

Ar prinde bine niste hăinuțe bune, de mers la biserică măcar pentru cei mici. Dar cel mai mult vor să își mai facă încă o odaie ca să își crească în liniște copiii. Sunt oameni gospodari, obișnuiți cu munca și au trudit din greu pentru tot ce au agonisit acum. Patru pereți și o bucătărie.

Vi-i spunem vouă ca să ne dați idei și să le plămădim un viitor mai bun. ÎMPREUNĂ. Pentru familia lor primim donații în cont cu mențiunea „Ionuț și Georgiana”. Iar pentru celelalte 500 de suflete, susținute de familia noastră mare extinsă exista formularele de 3,5 %.

Printate, semnate și trimise pe fundatia@bucuriadarului.ro să fie transformate într-un ajutor real pentru cei care vor să se ridice.

Mulțumim!

Împreună înmulțim bucuria!