Alunecă și e nesigură. Nu a mai fost niciodată într-un parc de aventuri. Singurele aventuri pe care le știe, sunt cu frații mai mici când se îmbolnăvesc. Nu are curaj să meargă mai departe. Dacă greșește? Dacă nici aici nu e nimeni care să o protejeze? Dacă face un pas greșit și tot ea e de vină că nu a fost atentă și nu încălțămintea tocită de vreme? Nici faptul că îi e atât de frică să nu greșească? Așa că, rămâne ultima.

Între presiunea celor care o așteaptă și frica de a mai face vreun pas, timpul se dilată, încrederea în propriile puteri se face mică. E gata să renunțe. Știa că nu o să poată și nu înțelegea de ce a intrat totuși în joc. Cu privirea mereu ațintită în pământ, cântarea încălțămintea celorlalți.

Cu multe încurajări a mers mai departe. Însă cu mult efort. Gata să renunțe in orice clipă. Să nu mai încerce. Să își spună aceeași replică: pentru ea nu se poate. O pereche nouă de încălțăminte le dă curaj și îi pune în rând cu ceilalți copii. Acoperă diferențele și le dă siguranță în propriile puteri.

Intră pe site-ul nostru și dăruiește-le copilăria de care nu au apucat să se bucure pe deplin!

Mulțumim!

Împreună înmulțim bucuria!