Împreună. Ne bucurăm de rezultate, muncim, învățăm, explorăm. Și creștem. E o întreagă echipă în spatele unei diplome. În spatele unei nerenunțări. A unui nou început. Al unui sfârșit încununat cu lauri.

Bucuria de a învăța se plămădește zi de zi. Se pun multe ingrediente și e nevoie de îndelungă răbdare ca ea să rodească. Ingredientul principal al bucuriei copiilor noștri este Simona & echipa de voluntari. Delicatețea cu care le vorbește, dragostea cu care leagă activitățile extra, perseverența de a le urmări toate temele si priceperea de a se apropia de inimile lor.

Apoi vine dorința lor de a reuși. Faptul că se încurajează unii pe alții. Că se îndeamnă să rămână la activități. Atât la cele plăcute și distractive, cât și la cele care presupun muncă și disciplină. Toți formează o echipă care se luptă cu un destin plin de obstacole. Iar lupta nu e deloc ușoară.Un rol important îl au și stimulentele.

De data aceasta “răspunzătoare ” a fost echipa ASOCIAȚIEI ABCD Kids care ne-a dăruit tricouri, plase, mouse-uri, căni, penare, suporturi de creioane care să îi ajute să se organizeze mai bine. Fiecare își pune partea, iar vârful icebergului sunt rezultatele lor. Bune și foarte bune. Instrumentul prin care le putem măsura evoluția. Certitudinea că nu ne-am ostenit în zadar. Așa că azi de la noi au un mare BRAVO!

Și o inimă plină de recunoștință pentru tot efortul lor de fiecare zi. FELICITĂRI!

Împreună înmulțim Bucuria!