Și pentru ei este Sărbătoare!

Și ei așteaptă bucuria din jurul mesei, bucatele mai speciale, darurile dulci care ne dau de veste că suntem împreună unii pentru ceilalți. Ca să le transforme în lumină. Numai că lor le este mai greu să pună normalitatea pe masă, să se bucure ca toți ceilalți. Pentru că Sărăcia le stă împotrivă.

Le poti face o bucurie trimitându-le pască, ouă și cozonac – “pâinea” cea din zi de sărbătoare – ca dar de normalitate. Să simtă din plin că sunt așteptati în familie. De Paște.

Transformă 50 de lei în Pâine și Lumină pentru una din cele 600 de familii!

Împreună înmulțim bucuria!

 

Donează în contul nostru sau prin PayPal cu menţiunea “Pâine si Lumină” şi împreună vom face o bucurie de Paşte. Mai multe detalii poţi găsi aici https://bucuriadarului.ro/implica-te/doneaza/

FINAL  FERICIT

O bucurie nu vine niciodată singură. Se adună din toate inimile generoase și se pune pe masă sub formă de „Pâine și Lumină”. Datorită vouă am ajuns in toate satele pe care noi le colindăm. Cu pachete care să le completeze masa de Paște.
 
Așa am ajuns la numărătoarea finală, 27 sate, 10 echipe ( Atos, Canam, Siemens, Orbico, Miele, Up, Pentalog, Duvenbeck, Majorel, Taverna Sasului ) și multe alte inimi care au pus umărul ca sute de oameni să simtă că au o familie ce i-a adoptat în zi de sărbătoare.
 
Ne-ați demonstrat în fiecare zi că faptele voastre se prefac în pâine și că dragostea voastră pentru cei care nu se pot ajuta singuri devine lumina de la capătul deznădejdii.
 
Mulțumim!
Împreună înmulțim bucuria!
 
 

Pâinea pe masă

Cele patru zări

De necrezut

Inimi împrăștiate pe culmi

Pachete încărcate

Apropierea inimilor

Umăr la umăr