Nici nu știm de unde să începem, dacă de la entuziasmul celor mici pentru universul fascinant al albinelor sau de la Marius, cel care a știut cum să îi introducă într-un univers al organizării și al hărniciei, mai exact in Povestea Mierii.

Pentru toate proprietățile bune ale mierii e nevoie de multă trudă și program și ca fiecare albină să își știe rolul său încă de la naștere. Mai e nevoie și de „lucrătoare”, de un ”incubator” pentru noua generație, de o regină care își știe menirea și de trântorii care știu să se facă și ei folositori la nevoie.

Un univers care le-a descoperit celor mici prietenii buni și dușmani de temut ai albinelor. Despre cum “lăcomia”de miere poate sa piardă un întreg stup. Toate informațiile au fost asimilate pe nesimțite. Parte din interacțiunea lor pe viu cu unelte adevărate: un stup real și alte ustensile de “grădinărit” stupul. Parte din prezența uni om răbdător, pasionat, profesionist, dispus să le răspundă la toate întrebările. Pentru că doar o lucrare a unui stup de 50 000 de albine reușește să dea un produs atât de bun și multe altele produse secundare.

Am învățat împreună cu cei mici sa fim harnici, organizați și să ne ajutăm unii pe alții, ca rezultatul muncii noastre să fie unul de impact și folositor. Atât de la albine cât și de la inima generoasă a echipei Pepco, pentru care proiectele sunt gândite pe termen lung iar educația lor, rezultatul muncii împreună.

Mulțumim Pepco!

#Pepcosustineeducatia

Împreună înmulțim bucuria