Când vine vorba de proiecte cu impact pe termen lung asupra celor mici, timpul se transformă în aliatul nostru. Echipa Pepco România ne-a oferit încrederea de a pune pe picioare un proiect de educație nonformală timp trei ani la rând.

Primul an a fost dedicat activităților de bază precum igienă, comunicare, matematică, bullying și orientare în mediu pentru 100 de copii din județul Brașov. Cel de-al doilea an a fost plin de provocări pentru întreaga lume, iar pentru noi a însemnat readaptare, așa că împreună cu 100 copii și familile acestora din Brașov am încercat să descoperim mijloace de a face față temerilor și angoaselor. Astăzi cei mici au la îndemână „kituri de supraviețuire” – instrumente cuprinse în jocurile educaționale oferite – de care să se ajute pentru a nu uita de lucrurile pozitive, mici sau mari, care li se întâmplă zi de zi.

Anul acesta ne-am propus să le antrenăm inteligența emoțională și să vedem ce înseamnă disciplina comportamentală prin întâlnirile de joc și joacă din cadrul atelierelor educaționale. Ne vom juca în natură și vom înțelege rolul activităților sportive și al mediului înconjurător. Legenda spune că toate vor fi încununate fie de o tabără în condițiile actuale de igienă fie de un schimb de experiență care să le lărgească orizontul copiilor.

Împreună cu Pepco România timpul ne-a devenit aliat, iar copilăria celor mici este salvată.

#Pepcosustineeducatia

Mulțumim!

                                    2021

Povestea Mierii – Atelier Pepco

Ateliere pentru devenire

Povești cu emoții

Atelierele emoțiilor

 

 

2020

Trambulină pentru viață – PROIECT PEPCO

2019

Pepco susține dezvoltarea și educația copiilor