Uneori e nevoie doar de o zăpadă bună garnisită cu frig din belșug ca imperiul murdăriei să pună stăpânire pe întreg Universul lor. Alteori doar de o ploaie. Și în cele mai multe cazuri de lipsa apei și a produselor de igienă.
Pentru că #FabricaluiMoșCrăciun adăpostită în cantina pe tot parcursul anului e întotdeauna la vedere, suntem rapid întrebați când sunt gata darurile. Oamenii noștri trag ocheade, se întreabă unii pe alții, pentru că timpul dăruirii este decalat. Unii primesc pachetele de igienă odată cu cele alimentare, alții în una din zilele când își ridică prânzul cald de la geam.
Aceeași nevoie, aceeași emoție, aceeași bucurie. Pentru că și lor le place să fie curați. Pentru că și ei vor să prindă mirosul normalității.
De data asta cantina noastră ne-a fost umplută de produse de igienă oferite de inimile generoase ale echipelor Misavan, Instal Generation și altor inimi care au vrut să rămână anonime. Au fost daruri bogate, binevenite din timp în timp. Pentru că puțina lor brumă de venit transformă curățenia în lux.
Mulțumim pentru normalitate!
Împreună înmulțim bucuria!