Domnul Boiciuc nu vede viața cu ochi buni. La propriu. Iar acum un an nu mai putea sa o vadă deloc. Doar o simțea și se lăsat purtat de oricine ar fi fost dispus să iasă la o plimbare cu un om fără vedere. Așa a ajuns la noi.
Cu doar cei 140 de lei pentru supraviețuire și o infirmitate. Văzută. Cele nevăzute sunt un divorț, copii pe care îi aude doar din când în când și lipsa unui cămin. Tânjește la o chirie decentă dar cine să îl angajeze? Însă la noi, din când în când se întâmplă minuni. Așa a fost și intervenția lui la ochiul drept, cel care mai putea să fie recuperat. Un doctor mare, omul potrivit la locul potrivit i-a redat vederea. Ochiul stâng e total compromis.
Diferența este că acum e un om pe picioarele lui. Care se poate ajuta singur și mai ales, se poate bucura de lumină și de lumea din jurul lui. Un ajutor care a făcut calea către o lume mai plină de culoare. Oameni-minuni care nu ne lasă să ne oprim. Și care sunt mulți și vor să rămână anonimi. Doctori care vindecă și trupul și inima. Cărora le mulțumim înmiit.
Mulțumim!
Împreună înmulțim bucuria!