Mai știți că de 1 iunie le promiteam o surpriză de zile mari celor mici? Ei bine, am așteptat să se limpezească vremea ca ei să se poată bucura in voie de vizita de la Dino Parc Râșnov.

Iar așteptarea a meritat din plin. Emoțiile de pe drum au sporit bucuria. Nu știau la ce să se astepte. Auziseră povești dar nu au văzut niciodată un dinozaur la dimensiunile lui reale.

În plus nici nu se așteptau să fie un adevărat parc de distractii. Să fie loc din belșug iar la fiecare colț câte o nouă surpriză, ori o informație, ori un filmuleț despre evoluția dinozaurilor, ori stadiile de formare din oul unui dinozaur.

Pentru ei au fost ore pline de râsete, alergătura și curiozitate. O zi a lor. O zi în care au putut simțit copilăria din plin. La plecare au fost câțiva soldați răpuși de oboseală, însă daunele au fost recuperate repede.

Mulțumim echipei Dino Parc Râșnov pentru intrarea gratuită oferită, Ligii Suporterilor Stegari – care le-a făcut drumul spre casă ceva mai ușor de dus: au donat plușuri special pentru ei la meciul S.R. BRAȘOV – RAPID BUCUREȘTI- și vouă, că ați făcut această zi posibilă!

Împreuna înmulțim bucuria!