Voluntarii sunt acea specie de oameni care știu să facă binele când nu îi vede nimeni. Un soi de spiriduși ai Moșului de fiecare zi care pregăteasc calea Binelui punându-l mai întâi în practică. Sunt cei mulți care nu se văd. Picătura care umple oceanul. Oamenii ce pregătesc terenul pentru schimbare fiind ei înșiși SCHIMBAREA.

Multi dintre ei nici nu își propun asta. Au binele în sânge. Doar li se pare normal să vină in sprijinul celor care nu se pot ajuta singuri punându-se în locul lor. Care se gândesc că viața cu ei a fost ceva mai generoasă și că oricând pot să cadă din tagma privilegiaților.

Oameni care oferă Timp, Viață și Resurse pentru că nu pot rămâne spectatori la suferințele care îi înconjoară. Sufletele care preferă să stea în umbră pentru că lucrarea nu este despre CINE FACE ci despre SĂ FIE FACUT. Să le fie celor în nevoie puțin mai bine.

Primim în fiecare zi lecții despre generozitate si luarea lucrurilor așa cum sunt. Despre ce înseamnă să ajuți necondiționat, bucuros că ai adus puțină căldură pe chipurile deznădăjduite de sărăcie. Stim că astă seară așteptați darurile Moșului Nicolae. Noi suntem privilegiați. Îi avem zi de zi prin preajmă ucenicii.

Astăzi, de Ziua Internațională a Voluntarilor, mulțumim tuturor și fiecăruia în parte pentru binele pe care îl puneți în povestea noastră. Ca să avem de unde înmulți bucuria împreună!

Vă rămânem recunoscători!

Împreună înmulțim bucuria!