Din dorința de a-i ajuta mai mult pe oamenii care ne trec pragul am pornit pe un drum mai puțin cunoscut nouă, însă nădăjduim să reușim alături de partenerii noștri  Aktion Mensch și Lebensnähe-Marzahn să descoperim noi modalități de ajutorare.

Pe o perioadă de 18 luni vom desfășura activități suplimentare pentru a-i sprijini pe oamenii care ne trec pragul descurajați în fața necazurilor. Alături de asistența socială și sprijinul creștin ortodox se adaugă cunoștințele colegei noastre psiholog, Elena.

Împreună căutăm soluții la nevoile lor materiale, spirituale și mentale.

Persoanele dornice sa participe, se bucură de ateliere de creație în cadrul întâlnirilor de grup, precum și de întâlnirile terapeutice individuale.

Schimb de experiență

Proiectul a pornit în martie 2023 prin vizitele partenerilor atât în Berlin cât și în Brașov, astfel încât să înțelegem mai bine modalitățile prin care ajută fiecare dintre noi.

Întâlnire – membrii comunități brașovene

Am pornit la drum din dorința de a ajuta persoanele care întâmpină dezechilibre emoționale severe în viața de zi cu zi, astfel încât ne dorim să avem o strânsă colaborare cu autoritățile sau organizațiile care au deja experiență în acest domeniu.

Ateliere de creație, drumeții și ședințe de terapie

În cadrul proiectului se regăsesc activități de creație sau de consiliere individuală.