Intrebări și răspunsuri - Fundatia Bucuria Darului

Intrebări și răspunsuri

Se pot dona și obiecte?

Da! Obiecte de uz caznic, în stare de folosință, veselă, electrocasnice, lenjerii de pat, jucării, cărucioare pentru copii iar lista poate continua cu orice găsiți prin jurul casei bun de dăruit.

Cum pot să devin voluntar?

În secțiunea Devino Voluntar, găsești modalitătile disponibile, alege una care ți se potrivește.

Cum se procedează dacă dorim să organizăm un Parastas?

Parastasele organizate la noi susțin prânzurile celor în nevoie. Ele se pot anunța cu două zile înaintea evenimentului. În schimb, dacă la parastas rămâne la masă și familia organizatoare este necesară o rezervare cu cel puțin trei săptămâni înainte.
Pentru parastas este nevoie de:

  • Colivă – pe care o putem pregăti noi (20 lei/kg) sau o poate aduce familia gata făcută.
  • Vin – 500 ml este suficient

Ne putem implica mai profund într-un caz anume?

Cu siguranţă! În acest caz, dă-ne un semn la tel. 0368 465 348, pe mail fundatia @ bucuriadarului.ro sau pe Facebook iar noi te vom pune în legătură cu familia care are nevoie.

Cum pot afla când este nevoie de ajutor?

Pentru că voluntarii sunt inima fundației, încercăm să ținem legătura cât mai strâns. Dacă ne dați de veste care este perioada în care vreți să vă alăturați echipei și ne lăsați un număr de telefon vă anunțăm când avem activități stringente. Despre activitățile noastre curente vă dăm de veste pe grupul de Facebook Voluntar Fundația Bucuria Darului sau pe grupul nostru de WhatsApp H.E.L.P Bucuria Darului.

Este Fundația Bucuria Darului afiliată politic?

Nu, nu suntem afiliați politic.