Cetatea Fagarașului s-a dovedit mai spectaculoasă decât se așteptau cei mici. Încă de la pregătirea de drum se simțeau emoțiile și nerăbdarea de a ajunge la destinație. Fiecare cu ghiozdănelul lui de pus amintiri și bunătăți pregătit. Răul de mașină a fost biruit cu mult curaj și opriri ori de câte ori a fost cazul. Ajunși în Făgăraș, ne-am plimbat prin cetate și am țesut povești plecând de la obiectele pe care astăzi nu le mai înțelegem atât de bine.

Și daca tot am plecat în aventură, cu întrebări de cum se putea cuceri o cetate, cum se deplasau și cum se aprovizionau, am dat o fugă și până la Avrig să încercăm să călărim. Teama lor de a fi pe cal a fost învinsă de curiozitatea senzației pe care aveau să o povestească la joaca celorlalți. Așa că am avut mai mult de 14  curajoși care și-au încercat puterile și s-au împrietenit cu caii.

La sfârșit am luat masa împreună. Pentru mulți dintre ei, prima lor ieșire la restaurant. O zi despre care ne-au povestit zile în șir. Le-a deschis orizontul și pofta de explorare.

Mulțumim echipei Pepco pentru deschidere, înțelegere și amintirile lor neprețuite. \

#PepcoSustineEducatia

#PepcoRomania

Împreună înmulțim bucuria!