Cina cu folos - Fundatia Bucuria Darului

Chef Amedeo

Bucuria de a dărui este cu mult mai mare decât se poate pune în cuvinte. De asta e important să fie trăită inimă lângă inimă. Când te apuci să aduni zâmbetele oamenilor după ce au gustat din rodul mâinilor tale, știind că prin gestul tău hrănești alte 450 de suflete, care ar fi putut rămâne flămânde, este cea mai mare recompensă.

Chef Elena

Anul trecut am rămas impresionată de oamenii care lucrează pentru fundație, de câtă bucurie am adus în sufletele copilașilor. Atâta timp cât există oameni ca ei încă mai avem o sansă să devenim mai buni. Revin la #CinaCuFolos cu mare drag și bucurie, onorată să pot fi de ajutor pentru 450 de suflete. Bucuria e mereu mai mare când e împărtăsită. Haide și tu la #CinaCuFolos să fii parte din bucuria lor.

Chef Ștefania

Mă alătur cu drag și anul acesta echipei care se mărește de la an la an, semn că există mulți oameni dispuși să ajute. Vrem să continuăm tradiția de a dărui pe lângă experiența unor meniuri preparate ca la carte, cina celor în nevoie . Zâmbetele și voia bună sunt din partea casei, oferite din toată inima.

Chef Răzvan

revine la #CinaCuFolos înarmat cu zâmbetul pe care vrea să îl transforme în unul contagios. Experiența de anul trecut i-a dezvăluit o comunitate de oameni dispuși să facă bine cu care vrea să se reîntâlnească. Pasiunea și priceperea lui pentru gătit vrea să o pună la bătaie pentru o cauză la fel de mare ca cea de anul trecut: asigurarea cinei pentru 450 de suflete. Din drag pentru oameni. Hai și tu la #CinaCuFolos și pune-l la încercare!

Chef Cristina

Când ai sufletul plin de dragoste trebuie să o dai mai departe. Asta facem noi prin #CinaCuFolos: dăm dragostea mai departe sub forma bunătăților pe care le punem pe masă. Atât pentru sufletele celor care au nevoie de ea cât si pentru cei care vor să contribuie la binele lor. Cu toată bucuria, în fiecare an.

Chef Cosmin

spune despre el că e un "simplu om cu o mare pasiune pentru gătit". Are o relație complicată cu somnul tocmai pentru că adoră să petreacă multe ore în bucătărie. Cea mai mare dorință a lui este să găsească alchimia potrivită pentru cele mai rafinate gusturi. Umblă vorba prin târg cum că anii de bucătărie și experiență sunt certificate de fiecare farfurie gătită cu dragoste. Haide la #CinaCuFolos să te convingi!

Chef Robertino

Cu un zâmbet larg , energie de nedescris și mult entuziasm, zis și Țarălungă, a reușit să își clădească propriul drum în ale bucătăriei. Plecat să cucerească meleagurile Ciprului revine în țară special pentru #CinaCuFolos. Nu vrea să scape niciun prilej de a presăra pasiunea în fiecare fel de mâncare și de a înmulți bucuria pentru cei încercați. Îl puteți vedea în acțiune la #CinaCuFolos. Haideți!

Chef Mangu

știe ce înseamnă să lupți pentru o viață mai bună, să vii dintr-o familie cu mulți frati și să numeri greutățile care se adaugă fiecărei zile. La 16 ani și-a descoperit pasiunea pentru gătit. Tot atunci și încrederea că lucrurile se pot transforma în bine dacă pui suficientă muncă în pasiunea pe care o ai. Pe 5 noiembrie îl poti vedea în acțiune la #CinaCuFolos. Atunci când se întâmplă toată magia iar cina ta devine cina lor.

Chef Marilena

are o voință de fier. A plecat din România cu gânduri mari iar în Anglia a reușit să pună pe picioare propriul restaurant. Gurile bune spun că are și o voce de invidiat pe langă o inimă mare. Fără dăruire și drag de oameni, nu ar fi putut să își lucreze pasiunea. La #CinaCuFolos vine să își pună toată îndemânarea pentru binele celor 450 de suflete care vor fi siguri de cina lor. Haide și tu la #CinaCuFolos să ne vezi chefii în acțiune!

Chef Vlad

a rămas spiridușul #CineiCuFolos. Piticul din poveste care a prins curajul să gătească inspirat de giumbușlucurile bunicii. A început cu pași mici, învătând din greșelile care întotdeauna l-au ajutat să ajungă la o versiune mai bună a sa. Inima lui largă și dornică să facă o bucurie celor mari și celor mici a rămas aceeași. Vine cu toată voia bună și priceperea ca să iasă preparate de poveste. Haideți la #CinaCuFolos de vă convingeți și voi!

Chef Liviu

nu se dă la o parte când vine vorba de adus bucurie pentru cele 450 de suflete. Bucătar de la 12 ani, a călătorit și a bucătărit în Anglia, Italia, ajungând până în îndepărtata Japonie. Toată îndemânarea lui o va pune la bătaie pentru #CinaCuFolos. Haide și tu!Vă mulțumim pentru generozitate!


Pentru #CinaCuFolos ediția a II-a toate locurile au fost rezervate. Ne revedem la #CinaCuFolos ediția a III-a.
Pentru susținerea celor 450 de suflete în sezonul rece donațiile pot fi făcute în contul RO34RZBR0000060016138641, Fundatia “Bucuria Darului”, CIF: 32339596.
Împreună înmulțim bucuria!

Nu pot participa dar doresc sa donez!Chef Amedeo: Anul trecut am reușit, alături de o brigadă serioasă de chefi pricepuți, veniți din toate colțurile lumii, să trimitem 30 de copii din Oituz într-o excursie de neuitat. Anul acesta am vrut să transformăm binele în tradiție: oamenii să se bucure de preparate alese cu grjă și, în același timp, să asigurăm cina pentru 450 de suflete în nevoie. A dărui este o alegere de fiecare clipă. Haide și tu la #CinacuFolos iar cina ta devine cina lor!

Eveniment organizat in parteneriat cu:

Sponsori: