Continuăm să ajutăm!

Datorită vouă, tuturor celor care, la sfârșit de an, dăruiți 20% din impozitul pe venit/profit.Toți pilonii activităților noastre cresc atunci când știm că nu suntem singuri.1

1. HRANA – dăruim un prânz gratuit sub formă de masă caldă sau pachete cu alimente pentru peste 600 de persoane din Brașov și alte 1400 de persone din cele 27 de sate pe care le vizităm lunar.

2. EDUCAȚIA

Căsuța Educației: 30 de copii primesc ajutor la lecții zilnic și participă la activități extrașcolare.Tabere de vară: 125 de copii s-au bucurat de activități extrașcolare în 2023.Bunuri pentru scoală: 1000 de copii primesc ghiozdan cu rechizite, îmbrăcăminte/încălțăminte în fiecare an școlar.

3. CĂMINUL – Îmbunătățirea condițiilor de locuit oferind materiale de construcții, sobe, lemne, mașini de spălat, mobilier.

4.SĂNĂTATEA

Cabinetul stomatologic: 500 de persoane tratate din care 300 copii până în prezent.Cabinetul psihologic: 30 de persoane participă la consiliere psihologică individuală ori de câte ori au nevoie.

5. BRUTĂRIA: am deschis o brutărie proprie prin care acoperim o parte din necesarul de pâine pentru fundație.Împreună, găsim moduri noi de a sprijini oamenii vulnerabili. Voi sunteți echipa noastră de oameni-resurse. Cu ajutorul vostru, susținem oamenii aflați la ananghie. Voi înțelegeți inegalitatea de șanse, sărăcia și neputința de a te ridica de unul singur. Și credeți în puterea lor, de a sta cândva pe propriile picioare.

Vă mulțumim!

Împreună înmulțim bucuria!