Doamna Elena și doamna Maria s-au cunoscut la Cina cu folos. De atunci au devenit prietene nedespărțite. Vin și pleacă împreună de la cantină, se întâlnesc pentru plimbare și se ajută reciproc.

Cina le-a schimbat ritmul și le-a ajutat să socializeze. Echipa Sergiana Grup , condusă de Chefii Laurențiu Banciu și Cătălin George, împreună cu alți 16 colegi, au gătit mușchiulet de porc Wellington – donat de Sergiana Poiana Marului Bunataturi din Ardeal – servit cu sos de gorgonzola, piure de cartofi cu spanac și crocant de bacon, acompaniat de salsa cu legume. La desert am avut mouse de mascarpone cu Philadelphia, crocant de oreo servit cu sos de ananas, fistic și căpșuni.

Un preparat care a avut nevoie de multă muncă în echipă și o coordonare în bucătărie drămuită la minut. Datorită echipei Sergiana am reușit să dăruim încă o Cină cu Folos seniorilor noștri, „această întâlnire cu alte fețe, cu problemele altora și cu alte păreri, care lasă în urma ei o pace și o liniște” după cum ne-a mărturisit doamna Elena.

Mulțumim!

Împreună înmulțim bucuria!