Aventura la noi la cantină ia multe forme. Explorare. Cunoaștere. Joc. Implicare. Iar dacă ea se întâmplă în vacanță înseamnă că ne-am atins și scopul de a da sens zilelor în care copiii noștri doar s-ar fi gândit la cum ar fi dacă.
Pe scurt am plecat la București cu obiective precise. Căutare de comori în cele trei muzee Antipa, Muzeul de Istorie și Muzeul Satului.

Animale preistorice, fosile, obiceiuri, obiecte din diferite metale, unelte, sculpturi, instrumente musicale toate au avut loc sa fie intalnite pe Traseul Descoperirilor. Însă dincolo de surpriza, căutare și competie călătoria a fost una inițiatică. Mulți dintre ei nu mai fuseseră în capitală, alții într-un muzeu de o asemenea anvergura.


Fiecare a avut propria poveste pe care și-a umplut-o cu personaje și multă uimire. Partea buclucașă a fost drumul în sine. Serpentinele și răul de mașină. Însă toate au fost acoperite de bucuria de a explora locuri noi.


O parte a muzeului de istorie a fost și Muzeul Jucăriilor. O întâlnire a istoriei copilăriei. Am văzut strămoșul consolelor, păpuși drăgălașe sau mai puțin reușite, trenulețe care poartă nostalgia timpurilor trecute. Am călătorit în timp și am făcut cunoștință cu trecutul ca să putem facem din viitor ceva mai bun.

Mulțumim echipei @Pepco Romania pentru că a făcut parte din echipa noastră. Că ne-a dat imboldul de a face mai mult pentru cei mici și le-a dăruit amintiri prețioase.


Mulțumim!


Împreună înmulțim bucuria!