În fiecare iarnă ne pregătim să încălzim suflete. Împreună. Dăm de veste de la sfârșit de toamnă că frigul este mai puternic decât posibilitățile lor. Că lupta e nedreaptă, cu un dezechilibru major de forțe. Sărăcia îi secătuiește. Nu mai au nici puterea să spere la mai bine, vinovăția îi apasă iar reușitele celorlalți stau mărturie că tu ai greșit undeva pe parcurs.

Copiii celorlalți stau la căldură spre deosebire de ai lor, pe care nu mai știu cu ce să îi îmbrace și să îi încalțe când vine iarna. În fiecare an voi interveniți în lupta lor nedreaptă. Echilibrați balanța cu sobe (29), lemne (66 mc), încălțăminte și dulciuri pentru Crăciun. Refaceți echilibrul prin dragostea cu care le încălziți cuiburile. Prin nejudecare și înțelegere. Dar, mai ales, prin prezența voastră și umărul pus greutăților cu care se confruntă.

Mulțumim echipelor ATOS, AUCHAN, AUTOLIV, CINEMA ASTRA, CORONA, DUVENBECK, IPSOS, MA PIZZA, MEGA IMAGE, MIELE, MIRELA RETEGAN, MOVE2HELP, SIEMENS, SKARP, SOFT VISION, VITESCO, oamenilor cu inima mare ANDREI, CAMELIA, GILDA, MARIA, MONICA, PAUL, TROFIN și vouă tuturor care v-ați alăturat campaniei în mod anonim pentru căldura și bucuria pe care am putut să o aducem în casele lor !
Împreună înmulțim bucuria!