Pentru Cina cu Folos de joi s-au folosit următoarele ingrediente: 65 de seniori emoționați, echipa pregătită Schaeffler plus Chef Sorin Ilies de la Casa Hirscher care a pregătit două preparate speciale. Condimentele speciale au fost cântecele familiei Corina si George Nica plus fotografiile voluntarei Sefy Mariana.

Despre seniori doar atât vă zicem, de la întâlnire la întâlnire se fac și mai frumoși, se pregătesc și mai mult și se așteaptă cu drag unii pe ceilalți. Echipa @SchaefflerGroup ne-a surprins încă o dată prin profesionalismul cu care au ajutat în bucătărie, atenția la detalii și dorința reală de a afla ce este în inima seniorilor la un astfel de eveniment. Chef Sorin Ilies a pregătit două preparate speciale:duo de mușchiuleț de porc și terină de pui cu ciuperci și rattatouille de legume și piure de cartofi și mille-feuile de dovleac copt cu anason.

Sefy Mariana e o fotografă talentat la început de drum, care nu a avut un parcurs tocmai ușor. Ea a fost cea care a surprins emoțiile seniorilor și a materializat atmosfera creată la cina. O Cină cu Folos la care toți cei prezenți au participat ca la o mare sărbătoare a întâlnirii împreună. Ceea ce a și fost.

Mulțumim!

Împreună înmulțim bucuria!