Istoria binelui nostru împreună începe de la faptele voastre bune puse laolaltă. Puțin câte puțin, picătură cu picătură.De la ei, pe care îi căutam în fiecare parc, neîndrăznind să se apropie mai mult știindu-se murdari și fără speranță. De la voi care ne veniți în întâmpinare imediat ce aflați că există un loc în care puteți fi aproape de cei în nevoie.
Sărbătorile care au trecut ne-au dat timp de decantare. Am văzut cantina plină și ne-am simțit copleșiți. De voi, care ne-ați devenit daruri. Zi de zi vă vedem în cantină cu darul în mână și binele în inimă. Bine pe care îl vreți dat mai departe ca să îi îmbrace pe cei goi, să potolească foamea celor flămânzi, să redea speranța unui om cu luminile stinse.
Vă simțim jertfa și știm că orice donație presupune efort. Munca depusă, efortul de a ajunge până aici, gândul la cei care nu mai au putere să se ridice. Sunt momente de tras linie când ne întrebăm de unde vă adunați puterile să dați binele mai departe. Să rupeți din voi de dragul celuilalt. Bănuțul văduvei, timpul jertfit, bruma strânsă și pusă deoparte pentru Binele Celuilalt. De asta, voi ne sunteți minunile de fiecare zi.
Vă mulțumim pentru dragoste!
Împreună înmulțim bucuria!