Ana e mâna noastră dreaptă. Omul căruia i-am putut încredința în vacanță una dintre activitățile cele mai importante: împărțirea pachetelor săptămânale. Un om hotărât, organizat și sensibil.

La început a venit însoțită de câteva prietene de două ori pe săptămână. Ea, în schimb a simțit că vrea să facă mai mult pentru cei în nevoie și acum vine aproape în fiecare zi vreme de 6 ore. Ne-a mărturisit că cel mai greu i-a fost în vremea restricțiilor. Să stea departe de noi. De oameni lângă care se poate „respira” cu inima.

Aici și-a dat seama și că nu are probleme. Că toate câte simțea că o copleșesc sunt mici copilării, în comparație cu tragediile oamenilor pe care noi îi ajutăm. Suferința lor i-a dozat revolta și a adus mulțumirea la schimb. Poate de asta a venit până în ultima zi de vacanță. Să nu irosească nici o zi în care să facă binele.

Ana e unul dintre oamenii care ne iau greul de pe umeri și ne ajută să facem mai mult. Ne învață ce înseamnă să te implici cu toată inima. Și cum mai e puțin până la ziua ei îi spunem de pe acum că o vrem sănătoasă și înconjurată de oameni care să o merite.

Mulțumim!

Împreună înmulțim bucuria!