L nu este o literă. Este o poveste de viață amară. Un nou născut crescut de bunici, vreme de 25 de ani. Pentru noi, inima L. Și a crescut o tânără frumoasă, trecută prin 6 operații oculare, boli autoimune și nevoie de multă dragoste și înțelegere. Iar frumusețea și dorința de a rămâne demnă i-a fost piedică. Pentru că nu aștepta milă, ci dragoste la schimb. Încurajare, protecție, oameni care să o ajute să uite pierderea celor doi părinți.

Este îndeajuns de puternică să își poarte de grijă și ei și bunicii care se luptă cu diabetul, discopatie lombară, bătrânețe și o pensie de 800 de lei ciopârțită de un credit luat pentru a-și face odaia locuibilă. Iar pierderea bunicului de acum 3 ani nici nu o mai punem la socoteală.

A avut un parcurs zbuciumat, liceul l-a terminat la seral. Însă acum visează să meargă la o postliceală sanitară. Pentru că vrea să facă bine lumii care a respins-o de prea multe ori. Să se pună pe picioare și să îi fie un sprijin real bunicii apăsată de neputințe și nevoi medicale.

Însă visul pare prea mult pentru resursele lor. 2400 de lei pentru ea și bunica ei sunt o avere. Așa că, am zis să dăm sfară în țară. Pentru că nu știm alți oameni mai iubitori și cu inimă largă decât voi.

Înscrierile la postliceală sunt pe sfârșite, încrederea ei în oameni timidă încă. Însă aici sperăm să își găsească acea familie la care a jinduit totdeauna.

Mulțumim!

Împreună înmulțim bucuria!