Și în vacanță se construiesc caracterele. E o rețetă mai elaborată, ce-i drept. Dar și nevoile lor din ce in ce mai diverse, pe măsură ce înțeleg lumea care îi înconjoară. Încrederea în sine și puterea de a nu deveni victimă se construiește în timp, iar cursurile de autoapărare au fost primite cu multă recunoștință.

Unii dintre copiii noștri au făcut cunoștință cu violența. Fie că e vorba de stradă ori chiar casa lor, de multe ori trăiesc sentimentul de nesiguranță și neajutorare. Au învățat multe despre postură, echilibru și, mai ales, despre pașii pe care îi poți face pentru a evita un conflict și rezolvarea lui corp la corp.

Vacanța a început cu drepturi depline, așa că am plecat în aplicarea regulilor povestite. Prima oprire a fost la castelul Peleș. Un loc de care au auzit multe și pe care erau nerăbdători să îl vadă și în realitate. Și cum ne-a mai rămas suficientă energie in tolbă, o parte din ea am „investit-o” în cursurile de baschet si înot. Am învățat să dăm pase, să facem piruete, să dăm la coș și ne pregătim să învingem frica de apa.

Mulțumirile pentru toată minunăția de vară se duc spre echipa PEPCO Romania . Cea care a crezut în ei și în puterea unor programe de lungă durată. Singurele care îi pot transforma în tineri încrezători și capabili să meargă pe un drum diferit de cel al părinților lor.

Mulțumim!

Împreună înmulțim bucuria!

#PepcoSustineEducatia#PepcoRomania