Pentru Ionuț, viața abia acum începe. De fapt, acum are o șansa reală să trăiască una mai bună. Pentru că până la 18 ani a stat în plasament. Departe de părinți. Departe de cei 12 frați. A trebuit să se descurce și a făcut-o cu brio.

A învățat cât a putut și a știut să îi respecte pe ceilalți. Să fie onest. Ne-a povestit și despre greșelile pe care le-a făcut de dragul de a fi acceptat. Despre adicții și prietenii de care avea nevoie ca să își uite rana de abandon. Însă ce a contat mai mult este că nu a renunțat să lupte. Că nu a luat-o pe un alt drum deși i-ar fi fost mai ușor.

În schimb a vrut să înceapă o altă viață. În Germania. Cu gândul de a scăpa de sărăcie și de a nu mai fi nevoit să fie la mâna cuiva. Și știe să dea la schimb muncă, seriozitate și mult curaj. Noi doar i-am spus despre variante.

Adevărata șansă i-a fost oferită de Dana Truță prin intermediul echipei Vion Food Group. Cei care i-au oferit suport și încrederea că merită să încerce un drum nou. Pentru astfel de povești stăm pe baricade. Sa știți că aici, la Bucuria Darului căutăm dar mai ales găsim soluții ca ei să nu rămână la pământ.

Mulțumim!

Împreună înmulțim bucuria!