Dan este unul dintre voluntarii noștri Inimă. Tipul de om pe care nu îl observi dar a cărui absență se simte. Pentru că el nu face un caz din voluntariat. El este recunoscător că poate fi de folos.

Un destin care a vrut să încerce pe pielea lui ce înseamnă să stai la mila sorții. In Franța, unde a lucrat 7 ani, câteva luni a vrut să stea pe stradă. De asta înțelege cum e să fii de ambele baricade. E omul care ne înțelege eforturile și vrea să fie parte din binele făcut celor care nu se pot ridica de unii singuri.
De multe ori stă de vorbă cu oamenii străzii. Îi vede plini de viață și dispuși să lupte. Și se întreabă de unde toată puterea. A lui proprie știe de unde și-o ia în fiecare dimineață când vine la noi. Din gândul că din viața lui o parte e binele făcut pentru alții. Așa se adună, în fiecare săptămână, aproape 20 de ore de voluntariat.
Pe el îl bănuim că ar fi descoperit un izvor de bine. Pentru că de la noi se duce direct la muncă. Și pare neobosit și bucuros în permanență să ne poată fi de folos. Ei sunt lecțiile noastre de fiecare zi.
Mulțumim!
Împreună înmulțim bucuria!