Astăzi am fost bucuroși de oaspeți. Proaspeți. În bucătărie.

Echipa de la Cartofisserie nu s-a lăsat chemată de două ori și s-a lăsat ghidată de @Chef’sBoutique Cioacă ajutat de Roxana Dumitrașcu să gătească bunicilor noștri. 24 de mâini harnice care au reușit să termine preparatele în timp record.

Bunici care azi ne-au umplut cantina. Noi am numărat 50 în sală, iar 11 dintre ei au fost veniți de departe, din Grid, Părău, Veneția de Sus și Veneția Jos.

Au venit să se convingă cu ochii lor că aici sunt oameni dispuși să îi servească și să le facă ziua mai plină de bucurie.

Ca să nu se plictisească am „pictat” ouă de polistiren, am personalizat plase de pânză și ne-am „jucat” cu pistolul de gravură.

Și cum echipă rămâne echipă chiar și de la distanță, colegii de la Cartofisserie care nu au ajuns fizic să gătească, au strâns în cutiile de donații cât pentru 50 de cărucioare pentru bunici, ca la plecare, seniorii noștri să aibă un ajutor în plus la cumpărăturile de zi cu zi.

O întâlnire cu multă savoare, acțiune și dorință de a face binele împreună.

Mulțumim chefului Cornel pentru toată supravegherea, atmosfera și preparatele bune de lins pe degete, Roxanei pentru atenție și desert, iar echipei Cartofisserie pentru dăruire.

Mulțumim tuturor pentru ziua de azi!

Împreună înmulțim bucuria!