Darurile vorbesc despre dăruitor și despre dragostea pe care o împachetează odată cu gândul bun. Iar inimile calde nu pot avea limite atunci când e vorba de dăruire. Anul acesta am fost copleșiți de generozitatea cu care am fost înconjurați. Sau poate a fost doar răspunsul Cerului la cererile inimilor sincere ale copiilor din sate care i-au scris lui Moș Crăciun.

Mulțumim sponsorilor care ni s-au alăturat !

Accenture

Colindăm satele în lung și în lat tot timpul anului. Încercăm să le trecem pragul și să le amintim că nu sunt singuri în durerile lor.

Cu toate astea, Crăciunul vine încărcat de așteptări. Moșul Crăciun își are locul lui. Pentru cei din sate, Cerul a rânduit, anul acesta, să ajungem cu daruri bogate și pregătite cu multă migală și dragoste.

Bucuria a zeci de copii a avut în spate generozitatea echipei Accenture în România iar dubița noastră a devenit neîncăpătoare.

Mulțumirile sunt cu mult mai sărace decât darurile primite însă, bucuria lor a fost neprețuită! Mulțumim!

Dintre cei peste 1000 de copii pe care noi îi vizităm, 80 dintre ei au câștigat anul acesta un prieten de nădejde în echipa inimilor de la Flanco Romania. Dacă în toamnă cei mici au primit rechizite și ghiozdane încăpătoare, în iarnă Moșul trimis de ei a reușit să le depășească cu mult așteptările.

Grija ca fiecare copil să primească mai mult decât a visat și faptul de a fi perseverenți în a-i ajuta pe copiii adoptați de la distanță, ne dă speranța că sunt multe situații care se pot schimba în bine pentru copiii din satele defavorizate din jurul Brașovului.

Singuri nu putem face nimic, împreună însă putem muta munții. Mulțumim.

Pepco

Pentru copiii din Oituz, sediul darurilor lui Moș Crăciun s-a mutat din Laponia în depozitele dăruitoare ale echipei PEPCO București.

Au existat și scrisori. Și lacrimi. Și bucurie.

O colindă a belșugului și a visurilor împlinite. Iar dacă ar fi să îl deconspirăm puțin pe Moșu cel bun, în tolba lui s-au găsit de la ghetele mult visate până la îndrăzneala de a dori un laptop nou.

MULȚUMIM pentru ocazia de a le fi văzut bucuria în plină desfășurare și zâmbetele tatuate pe chip pentru multe minute în șir.

Nici nu e de mirare că ne-au promis solemn pentru anul care va să vină că vor fi și mai cuminți și mai răbdători.

Există pământ dăruitor. Cu roade multe. Ale cărui generozitate traversează hotarele.

Generozitatea echipei Reinert Germania a ajuns până în România unde s-au transformat in ajutoarele Moșului pentru mai bine de 400 de copii- cei la care noi ajungem cel puțin o dată pe lună.

Pentru că a fost nevoie de întăriri- cadourile fiind alcătuite pe categorii de vârstă- eforturile lor au fost dublate de colegii de la H&E Reinert Romania, care nu s-au lăsat mai prejos.

Iar ca bucuria sa le fie deplină, au vrut să întâlnească față către față cumințeniile pământului. Așa că am poposit împreună cu ei la Holbav, pentru că dincolo de daruri au stat inimi de părinți iubitori și energici care au vrut să vadă bucuria copiilor îndeaproape.

Mulțumim echipei H&E Reinert Romania pentru răbdarea, punctualitatea, atenția pentru detalii și generozitate cu care ne-au înconjurat.

Mulțumim!

Împreună înmulțim bucuria!