Atelierele nu sunt doar pentru cei mici. Ci și pentru cei mici in devenire mari.Și ca toate etapele care se respectă, ca să faci pasul hotărâtor spre maturitate ai nevoie de încredere. În forțele proprii. În deciziile pe care le poți lua. În viitorul tău.Leonard are atât răbdare cât și experiență în formare. Așa că metodele lui i-a scos din zona de confort.La prima intalnire au discutat despre emotii si fricile lor cele mai mari.

Au descoperit modele umane care indiferent de varsta au ales sa lupte pentru viitorul lor, iar pentru urmatoarea intalnire au stabilit noua tema de explorat “încrederea în sine” si “vorbitul în public”.Asa au fost nevoiți să observe unul dintre coechipieri și să îi lase o scrisoare cu punctele lui forte.

S-au autoevaluat in ce priveste încrederea personala pe care o au deja si au descoperit metode prin care contracarăm neîncrederea.Si au fost la înălțime. Atât prin curajul de a-și spune părerea cât și prin spiritul lor de observație și curiozitatea de a afla lucruri noi. De la atelier la atelier vedem transformarea. Curajul care ia loc timidității. Conturul voinței lor care înlocuiește ceața cu care luăm contact în primele întâlniri. Un adevărat drum al autodescoperirii.

Mulțumim Pepco Romania pentru sustinere!

#Pepcosustineeducatia

Împreună înmulțim bucuria!