Atelierul de igienă a reușit să  transforme realitatea din fiecare zi a copiilor într-un joc în care lucrurile se țin strâns legate unele de altele, guvernate de o regulă clară : atitudinea lor față de micile obiceiuri.

                                                                        Atelierul de Igienă – Săcele

Un Joc-Univers în care spălatul pe mâini împiedică dezvoltarea unor boli, unde suntem mai fericiți dacă ne purtăm frumos unul cu celălalt-evitând astfel situațiile de bullying- și evităm mâncarea procesată în exces pentru a ne întreține o stare de sănătate bună.   

                                                                    Atelierul de Igienă – Mina 1 Mai

Printre imaginile colorate, flipchart, sesiuni cu joc de rol, personajele principale au ieșit imediat în evidența: periajul dentar, mâinile curate, boli cu transmitere respiratorie, așa da/ așa nu în igiena corporală, deprinderile nocive, dependențele nocive și cum putem să le evităm, obezitatea și bullying-ul.

                                                                        Atelierul de Igienă – Venetia

Toate pentru a le atrage atenția că gesturile mici, ignorate de multe ori de ei, le construiesc o stare de bine sau de rău.   

                                                                          Atelierul de Igienă- Oituz

Cei mici au fost energici, foarte receptivi și încântați de legăturile pe care au reușit să le facă între noțiunile învățate. Ne-am distrat, i-am premiat iar întrebarea care le-a rămas pe buze atunci când ne-am despărtit de ei a fost: “când va fi următorul atelier?”

                                                                          Atelierul de igienă- Oituz

Oricum, ei au o intuiție fantastică: lucrurile bune au întotdeauna nevoie de susținere și continuitate pentru a da rezultate. 

                                                                         Atelierul de igienă- Oituz

Mulțumiri echipei Pepco România care susține dezvoltarea și educația copiilor și celor mici pentru deschiderea, atenția și implicarea de care au dat dovadă pe tot parcursul acestor ateliere.

Împreună înmulțim bucuria!