Orice joc care se respectă are nevoie de o strategie. Îți verifică perspicacitatea, pune cap la cap firul logic al poveștii și peste toate presară calculele de reușită. Asta am reușit să facem odată cu atelierul de perspicacitate, matematică și logică cognitivă, le-am deschis pofta unui joc serios de-a viața.

                                                                                   Atelier Veneția

Le-am testat abilitățile de orientare, i-am învățat câte ceva despre valoarea timpului și le-am verificat perspicacitatea de a lucra în echipă. Ne-am jucat cu matematica și cu bețele de chibrituri. Am învățat valoarea fiecărei linii și am realizat că un singur semn poate schimba o întreagă ecuație.

                                                                                  Atelier Oituz 

Și dacă tot era joaca în toi, le-am propus să se gândească la jocul lor de oameni mari. I-am întrebat, pe mulți dintre ei pentru prima dată în viața lor, ce le place, ce s-ar vedea să facă atunci când își vor lua jucăriile serioase în propriile mâini.

                                                                                            Atelier Săcele

Am vorbit ca oameni mari, ne-am jucat cum nu se poate mai bine.

                                                                           Atelier Colinia 1 Mai 

Însă toată porția asta zdravănă de educație distractivă nu ar fi fost posibilă fără sprijinul echipei PEPCO România, cea care a înțeles cât de importantă este dezvoltarea, educația și susținerea celor mici pentru un viitor mai bun.

Mulțumim!

Împreună înmulțim bucuria!